Ankara Deprem / Turkish leader slams ‘propaganda’ as quake deaths rise to : Ankara'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Deprem daire başkanımız ve mühendis arkadaşlarımız basın mensuplarına fay hakkında . Ankara'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan gelen bilgiye göre ankara çevre illeri ve ilçelerinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Ankara valisi vasip şahin, twitter'dan yaptığı açıklamada, saat 22:53'te ilimiz kalecik ilçesi merkezli (afad verilerine göre) 4,5 şiddetinde .

Ankara valisi vasip şahin, twitter'dan yaptığı açıklamada, saat 22:53'te ilimiz kalecik ilçesi merkezli (afad verilerine göre) 4,5 şiddetinde . Afyon Çay Barajı | Start Elektronik
Afyon Çay Barajı | Start Elektronik from www.startelektronik.com.tr
Özmen, kalecik'te meydana gelen depreme neden olan fay zonunun 1928 . Ankara'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden alınan son dakika bilgilere göre son depremler listesi sabah.com.tr'de! Ankara'nın şereflikoçhisar ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, deprem merkezinin kalecik ilçesi olduğunu duyurdu. 22.53'te ankara'nın kalecik ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4,6 olarak duyurdu. Afad'dan aktarılan bilgiye göre, saat 23:26' .

Ankara'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Kandilli rasathanesi'nden alınan son dakika bilgilere göre son depremler listesi sabah.com.tr'de! İstanbul, ankara, i̇zmir ve il il yaşanan en son depremler . Afad, deprem merkezinin kalecik ilçesi olduğunu duyurdu. Bu depremler bize uyarıda bulunuyor dedi. Afad'dan aktarılan bilgiye göre, saat 23:26' . 22.53'te ankara'nın kalecik ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana. Ankara valisi vasip şahin, twitter'dan yaptığı açıklamada, saat 22:53'te ilimiz kalecik ilçesi merkezli (afad verilerine göre) 4,5 şiddetinde . Özmen, kalecik'te meydana gelen depreme neden olan fay zonunun 1928 . Deprem daire başkanımız ve mühendis arkadaşlarımız basın mensuplarına fay hakkında . Ankara'nın şereflikoçhisar ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ankara'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan gelen bilgiye göre ankara çevre illeri ve ilçelerinde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Ankara deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara deprem haber sayfasında yer . Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4,6 olarak duyurdu. Kandilli rasathanesi'nden alınan son dakika bilgilere göre son depremler listesi sabah.com.tr'de! Ankara valisi vasip şahin, twitter'dan yaptığı açıklamada, saat 22:53'te ilimiz kalecik ilçesi merkezli (afad verilerine göre) 4,5 şiddetinde .

Ankara'nın şereflikoçhisar ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. A 3.6 magnitude earthquake shakes Elazığ, eastern Turkey
A 3.6 magnitude earthquake shakes Elazığ, eastern Turkey from ilkha.com
İstanbul, ankara, i̇zmir ve il il yaşanan en son depremler . Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4,6 olarak duyurdu. Ankara valisi vasip şahin, twitter'dan yaptığı açıklamada, saat 22:53'te ilimiz kalecik ilçesi merkezli (afad verilerine göre) 4,5 şiddetinde . Ankara'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Özmen, kalecik'te meydana gelen depreme neden olan fay zonunun 1928 . Bu depremler bize uyarıda bulunuyor dedi. Afad'dan aktarılan bilgiye göre, saat 23:26' . Kandilli rasathanesi'nden alınan son dakika bilgilere göre son depremler listesi sabah.com.tr'de!

Deprem daire başkanımız ve mühendis arkadaşlarımız basın mensuplarına fay hakkında .

Bu depremler bize uyarıda bulunuyor dedi. Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. 22.53'te ankara'nın kalecik ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana. İstanbul, ankara, i̇zmir ve il il yaşanan en son depremler . Ankara deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara deprem haber sayfasında yer . Deprem daire başkanımız ve mühendis arkadaşlarımız basın mensuplarına fay hakkında . Ankara'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan gelen bilgiye göre ankara çevre illeri ve ilçelerinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Ankara valisi vasip şahin, twitter'dan yaptığı açıklamada, saat 22:53'te ilimiz kalecik ilçesi merkezli (afad verilerine göre) 4,5 şiddetinde . Ankara'nın şereflikoçhisar ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4,6 olarak duyurdu. Özmen, kalecik'te meydana gelen depreme neden olan fay zonunun 1928 . Kandilli rasathanesi'nden alınan son dakika bilgilere göre son depremler listesi sabah.com.tr'de!

Ankara'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Özmen, kalecik'te meydana gelen depreme neden olan fay zonunun 1928 . Afad'dan aktarılan bilgiye göre, saat 23:26' . Bu depremler bize uyarıda bulunuyor dedi. 22.53'te ankara'nın kalecik ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana.

Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4,6 olarak duyurdu. A 3.6 magnitude earthquake shakes Elazığ, eastern Turkey
A 3.6 magnitude earthquake shakes Elazığ, eastern Turkey from ilkha.com
Ankara'nın şereflikoçhisar ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Afad'dan gelen bilgiye göre ankara çevre illeri ve ilçelerinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad, deprem merkezinin kalecik ilçesi olduğunu duyurdu. Bu depremler bize uyarıda bulunuyor dedi. Afad'dan aktarılan bilgiye göre, saat 23:26' . Ankara deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara deprem haber sayfasında yer . Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4,6 olarak duyurdu.

Afad'dan gelen bilgiye göre ankara çevre illeri ve ilçelerinde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Ankara'nın şereflikoçhisar ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4,6 olarak duyurdu. Özmen, kalecik'te meydana gelen depreme neden olan fay zonunun 1928 . Deprem daire başkanımız ve mühendis arkadaşlarımız basın mensuplarına fay hakkında . Afad, deprem merkezinin kalecik ilçesi olduğunu duyurdu. Afad'dan gelen bilgiye göre ankara çevre illeri ve ilçelerinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Ankara deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel ankara deprem haber sayfasında yer . Bu depremler bize uyarıda bulunuyor dedi. Afad'dan aktarılan bilgiye göre, saat 23:26' . 22.53'te ankara'nın kalecik ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana. Ankara'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ankara valisi vasip şahin, twitter'dan yaptığı açıklamada, saat 22:53'te ilimiz kalecik ilçesi merkezli (afad verilerine göre) 4,5 şiddetinde .

Ankara Deprem / Turkish leader slams ‘propaganda’ as quake deaths rise to : Ankara'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Afad'dan aktarılan bilgiye göre, saat 23:26' . Ankara valisi vasip şahin, twitter'dan yaptığı açıklamada, saat 22:53'te ilimiz kalecik ilçesi merkezli (afad verilerine göre) 4,5 şiddetinde . Ankara'nın şereflikoçhisar ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, deprem merkezinin kalecik ilçesi olduğunu duyurdu. Türki̇ye ve yakin çevresi̇ndeki̇ son depremler.